• Hívjon minket! 06 (70) 409-7045
  • Üzenjen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Társaságunk azzal a céllal alakult, hogy meghatározó szerepet töltsön be az újraformálódó jármű ipari területen tevékenykedő magyarországi mérnökirodák között.

Az 1990-es évek elejétől, egészen napjainkig hazánkban folyamatosan váltak a privatizáció áldozataivá olyan járműipari cégek, mint a Ganz Villamossági Művek és utód vállalatai (Ganz Ansaldo Rt., Ganz Transelektro Közlekedési Rt., stb.). A vasúti járműgyártás lényegében kihalt, a szakemberek nagy része hasonló profilban külföldön helyezkedett el, vagy profilt váltva hazánkban többnyire kényszerből egészen más szegmensben tevékenykedik.

Cégünk alapító mérnökei azonban elhatározták, hogy a Ganz vállalatok „iskoláit”, részben vagy egészben kijárva, a hagyományokat folytatva más formában ugyan, de a piacon maradnak.

Az utóbbi évben részben a kapcsolati, sokkal inkább azonban a szellemi tőkének köszönhetően társaságunk egy életképes mérnök irodává vált. Partnereinkkel kiegészült cégünk jelenleg – az elnyert projektjeinknek köszönhetően - 5 mérnöknek ad folyamatos, kihívásokkal teli, az érdeklődési körüknek és szakterületeiknek megfelelő fejlesztési, tervezési munkát.

honlap: blaho.hu

Minden jog fenntartva! © 2013. Sedulitas-Pro Mérnöki Tanácsadó Kft.