• Hívjon minket! 06 (70) 409-7045
  • Üzenjen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégünk programfejlesztési tevékenysége PLC vagy PC alapú, számítógépes távfelügyeleti, adatgyűjtő és megjelenítő rendszerek, ember-gép kapcsolatot segítő készülékek (operátor panelek, Panel PC-k), illetve partnercégünket bevonva akár beágyazott vezérlések működtető programjainak és applikációinak elkészítésére terjed ki.

A vezérlőprogramok működési és strukturális koncepciójának kialakítása illetve az algoritmusok megtervezése során szakembereink a jármű- és hajtásvezérlések területén szerzett évtizedes tapasztalatra támaszkodnak. Szoftvereink elkészítésekor lehetőség és igény szerint törekszünk a moduláris felépítés kialakítására a későbbi bővíthetőség érdekében. A programozási munkákat a legkorszerűbb fejlesztőrendszerek segítségével végezzük, mint például CoDeSys, SELECTRON Symphony, SELECTRON TOP 1131, SELECTRON CAP 1131, C++ Builder, stb. A programozóink által ismert, alkalmazott kommunikációs protokolok: RS 232, RS485, ETHERNET, CANOPEN, SAE J1939,WTB-MVB.

Az elkészült programokat gondos és részletes előzetes és helyszíni tesztelésnek vetjük alá. A beüzemelés után a végleges szoftvereket, megegyezés szerint, akár teljes formában is megrendelőink rendelkezésére bocsátjuk, vagy legtöbbször ügyvédi letétbe helyezzük, így nagy mértékben megkönnyítjük a berendezés működésében esetlegesen fellépő rendellenességek felderítését, a program módosíthatóságát azokra az időszakokra is, amikor cégünk akármilyen okból akadályoztatva lenne.

Képgaléria:

Árajánlatot kérne? Kattintson ide!

honlap: blaho.hu

Minden jog fenntartva! © 2013. Sedulitas-Pro Mérnöki Tanácsadó Kft.