• Hívjon minket! 06 (70) 409-7045
  • Üzenjen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tervszerű karbantartás

melyet a Megrendelőink igénye, illetve az NKH által jóváhagyott ciklusrend szerint végzünk el. A tervszerű karbantartás elhagyása már középtávon is veszélyezteti a jármű biztonságos üzemét, illetve rontja a jármű rendelkezésre állásának, illetve a forgalomban történő meghibásodásának mutatóját. Ezen karbantartás magában foglalja:

  • az egyes berendezések gyártói, tervezői által előírt karbantartási és ellenőrzési munkákat, a gyári paraméterek ellenőrzését, beállítását;
  • az üzemeltetési tapasztalatok alapján felmerülő olyan munkákat, ellenőrzéseket, tisztításokat, melyek a berendezések megbízható üzemeltetését lehetővé teszik,
  • a karbantartási és ellenőrzési tevékenység során talált rendellenességeket és hibákat amennyiben mód van rá azonnal, a helyszínen elhárítjuk, illetve ha ez nem lehetséges, intézkedünk a berendezés mielőbbi cseréje, javítása, kiváltása érdekében.

Azonnali hibaelhárítás

Ezen tevékenység keretében a hiba kiküszöbölését a bejelentést követően a keretszerződésben foglalt időn belül, az adott fűtőházban, illetve járműtelepen megkezdjük, és a hibajavítást a szakembereink a legrövidebb idő alatt elvégzik.

honlap: blaho.hu

Minden jog fenntartva! © 2013. Sedulitas-Pro Mérnöki Tanácsadó Kft.