• Hívjon minket! 06 (70) 409-7045
  • Üzenjen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégünk mérnökei képzettségüknek és gyakorlati tapasztalatuknak köszönhetően főként a jármű hajtás- és vezérlési rendszertervezésben és a hozzájuk kapcsolódó informatikai rendszerek témakörében tevékenykednek.

A projektek során foglakozunk aszinkron, állandó mágneses szinkron, szaggatós és hagyományos kontaktoros egyenáramú hajtásrendszerek tervezésével, az egyes hajtástípusok specifikálásával, és esetéktől függően önálló gyártásával vagy beszerzésével. Az energiaforrást tekintve egyen- vagy váltakozó áramú felsővezetékről, „fedélzeti” vontatási akkumulátor telepről, dízel-generátor egységről vagy ezek kombinációjával kialakított energiaforrásról táplált járműveket tervezünk, de nagy örömmel veszünk részt különböző nem szokványos megoldás kialakításában is.

Önálló vagy a hajtásrendszer tervezéshez kapcsolódó tevékenységünk a processzoros vezérlő rendszerek tervezése, megvalósítása, melyek a működtetés mellett magas fokú diagnosztikai funkcióval is rendelkeznek. A járműtervezési munka során a megrendelővel végzett műszaki egyeztetések, igényfelmérések alapján megalkotjuk a jármű hajtás és a vezérlő rendszer koncepcióját. Számításokra, szimulációkra alapozva meghatározzuk a hajtásrendszernek a feladat elvégzéséhez szükséges paramétereit, majd feladat igényeihez igazítva pontosan megtervezzük a vezérlő rendszer felépítését. A kiválasztott processzoros vezérlő rendszerre részletesen specifikáljuk a működtető programot.

A szoftver írása közben az egyes részmodulokat labor illetve lehetőség szerint járműves körülmények között is teszteljük. Szoftveríráskor sok, már korábban is többször kipróbált standard megoldást használunk, így nagy mértékben gyorsul a munkavégzés és ami még ennél is fontosabb, hogy javul a megbízhatóság, üzembiztonság. A jármű teljesítmény elektronikai és vezérlési komponenseit igyekszünk a modularitás figyelembe vételével beépíteni. Az egyes egységeket már közvetlenül az összeszerelésük után részben, vagy teljes egészében tesztelni is tudjuk.

A jármű készre szerelése után végrehajtjuk a hatályos szabványoknak megfelelő, illetve a megrendelő által járulékosan előírt ellenőrzéseket, teszteket melyek rendszerint a szigetelési-, álló- és futópróba körébe tartoznak. Ekkor teszteljük teljes egészében az elkészült működtető szoftvert funkcionálisan és a teljes járművet rendszerszinten.

Árajánlatot kérne? Kattintson ide!

honlap: blaho.hu

Minden jog fenntartva! © 2013. Sedulitas-Pro Mérnöki Tanácsadó Kft.