• Hívjon minket! 06 (70) 409-7045
  • Üzenjen: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Vállaljuk különböző villamos hajtású járművek vezérlő-, illetve erősáramú szekrényeinek gyártását minőségi alkatrészekből, az érvényes európai és nemzetközi szabványoknak megfelelően. Magas színvonalon elvégezzük a járművek előírások szerinti villamos szerelését is.

Cégünk csapatában nagy gyakorlattal rendelkező jármű-, illetve villamosipari szakemberek dolgoznak. A kivitelezési munkákhoz a csapat megfelelő eszközökkel és szerszámokkal rendelkezik. Az alkalmazott szerszámok és anyagok megfelelnek az EU-ban elvárt minőségi követelményeknek, előírásoknak. A munka során különösképpen ügyelnek a biztonságra és amennyiben a feladat megkívánja, akkor a velünk sok éves partneri kapcsolatban álló alvállalkozóik bevonásával biztosítják, hogy a szerelési munkákat határidőre és szakszerűen végezzék el.

Vállaljuk – jármű modernizálási, új jármű gyártási feladatokhoz kapcsolódóan – a jármű gyártását, felújítását végző járműjavító cég szakembereinek betanítását, a gyártás művezetését, akár egy technológia transzfer keretében.

Képgaléria:

Árajánlatot kérne? Kattintson ide!

honlap: blaho.hu

Minden jog fenntartva! © 2013. Sedulitas-Pro Mérnöki Tanácsadó Kft.